PÅSKEFERIE

Tom har trening for 10-14 års gruppen fra kl. 17.30 - 19.00 tirsdag 16/4. Første fellestrening etter påske er tirsdag 23. april. God påske!

ARENDALS-STAFETTEN

Vi er stolte av at 13 Sørild lag stilte opp i årets utgave av Arendals-stafetten. Mange deltok på sin første konkurranse og det ble vist stor idrettsglede.

Grimstadlekene lørdag 11. mai.

Det nærmer seg sesongstart og vi ønsker velkommen til Grimstadlekene 2019 på Levermyr Stadion.

Foredrag om idretts- og prestasjonsernæring

Hei alle utøvere 14 år og eldre, foreldre og trenere! Onsdag 3. april er vi så heldige å ha fått Olympiatoppen Sørs ernæringsfysiolog til å komme å holde foredrag for oss. Fokus vil bli idretts- og prestasjonsernæring. Det vil starte kl. 18.30 og vare ca 1,5 time

11 medaljer til Sørild i veteran NM

Helgen 8-10 mars ble det arrangert innendørs NM i friidrett for veteraner i Nes Arena. Fra Sørild deltok Kjell Moen, Svein Edmund Kristiansen, Jorunn Ellefsen og Anne Karine Seland.

Resultater fra klubbmesterskapet 12.mars

Det var over 50 utøvere fra klubben som deltok! Mest imponerende var det å se norgesmester Kenneth Bjorvatn fra Birkenes IL hoppe 3,46 i stille lengde.

Salg av Sørild tøy

Nettbutikken er åpen fram til 18.03 og det blir mulighet for å prøve størrelser på tirsdags og torsdags treningen i uke 11.

Lørdagstrening i hallen

Det blir trening i hallen for de som er 11 år og eldre 16. mars og 30. mars. Treningen varer fra kl. 11.00 - 13.00

Klubbmesterskap tirsdag 12. mars

Tirsdag 12. mars er det nytt stevne i hallen med årets første klubbmesterskap. Øvelsene da er stille høyde og stille lengde for alle klasser fra 10 år og eldre. Øvelsene teller med i sammendraget med de tre klubbmesterskapene på høsten, hvor det gjelder å delta på flest mulig forskjellige øvelser. Stevnet foregår i treningstiden, fra 17.30. Påmelding på stedet.

UM innendørs i Ulsteinvik

Årets innendørs UM ble arrangert i Ulsteinvik og Sørild var representert med 4 utøvere. Det var Elizabete Cakure, Kristine Moland Leiknes, Eivind Tobiassen og Jo Ølberg. Ivars Cakurs og Magnhild Ølberg var med som trenere. Utøverne oppnådde mange gode resultater.

Klubb-TV

Oppslagstavle

Grimstad Maraton

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift