Stevner frem mot sommeren

Konkurransesesongen nærmer seg, og det er veldig gøy å delta på stafetter og stevner.

Flott innsats i Arendals-stafetten

Vi markerte oss med flere klasseseiere, og solid bredde med hele 8 Sørildlag på startstreken

Klubbtøy til salgs

Vi har kjøpt restlageret fra Wemove og selger dette i hallen. Det vil ikke bli bestilling av klubbtøy før til høsten. De som er interessert i noe av klubbtøyet vi har i hallen , kan kontakte meg på sms (90555544) eller mail solvi.meinseth@idrettsforbundet.no

FELLESTUR 26.-27. mai

Vi arrangerer fellestur til Herkules og Kjølneslekene

Grimstadlekene

Lørdag 12. mai arrangerer vi Grimstadlekene på Levermyr stadion. Kl. 10.30 starter det med rekruttenes dag med, 40m, lengde og ballkast. Kl. 12.00 er det stevne for alle klasser fra 10 år til senior.

Suveren seier til Madelen i høyde i UM

Madelen tok en overlegen seier i høyde i J16 under årets UM i Steinkjer. Med 1,66 m slo hun nr 2 i klassen sin med 10 cm. Resultatet var personlig rekord med 1 cm.

Resultater veteran-NM 11.03

Her er resultater fra dag to av veteran-NM.

UM innendørs

Vi gratulerer Madelen Haaheim Sveinungsen med sølv i lengde J16 år. Med resultatet 5,31, var hun bare 6 cm bak vinneren.

Resultater klubbmesterskap 1. mars.

Mange gode resultater på årets klubbmesterskap. Madelen Haaheim Sveinungsens 1,36 m i stille høyde var bare 2 cm lavere enn vinneren i jr. NM i år. Ingvild Meinseth hoppet 2,69 m i stille lengde, noe som ville holdt til seier i jr. NM .

Resultater veteran NM 10.03

Stor innsats og mange flotte resultater på 1. dag av veteran NM.

Sørvestmesterskap/kretskamp Rogaland/Agder

I helga var noen av Sørilds utøvere i Sandneshallen for å delta på Sørvestmesterskapet. Mesterskapet var i tillegg en innlagt kretskamp mellom Rogaland og Agder. Kretskampen ble en jevn affære, som Rogaland til slutt vant med 90 poeng mot Agders 82 poeng. Det ble oppnådd mange flotte resultater og nye personlige rekorder av Sørilds utøvere.

Treninger i vinterferien

Rekrutter trener som normalt tirsdag 20.02 fra kl. 17.00-18.00 med Ole Kristian Alsand som trener. For andre grupper blir det ikke lagt opp til organiserte treninger i vinterferien. Hallen er åpen for egen trening onsdag og torsdag fra kl. 16.00-21.00, og på dagtid fredag fra kl. 09.00-15.00 i vinterferien. Foreldre og barn kan gjerne trene sammen.

TYRVINGLEKENE

Denne spreke gjengen oppnådde mange fine resultater på Tyrvinglekene i helga. Rebecka Haaland, Ole Matias Jakobsen, Elizabete Cakure, Kristine Moland Leiknes, Madelen Haaheim Sveinungsen, Thomas Jonassen, Vetle Nilsen, Jo Ølberg, Andreas Jakobsen, Erlend Tobias Jakobsen, Caroline Haaheim Sveinungsen, Sondre Edland, Elias Solheim Sollid, Andreas Solheim Sollid og Emma Moland Leiknes. Sondre Yri Aaberg var ikke tilstede da bildet ble tatt.

TRIMGRUPPE

Sørild starter opp egen trim/mosjonsgruppe fra og med uke 7. Dette er en gruppe for medlemmer i Sørild, som har treningstid i hallen (friidrettsdelen og styrkerommet) mandager kl. 19.30-21.00 og onsdager kl. 16.30 -18.00 . Kontaktperson for trimgruppen er Anne Karine Seland (aks.seland@gmail.com)

Treningsstevne m/innlagt klubbmesterskap

Torsdag 1. mars kl. 17.30 arrangerer vi et treningstevne med 600m (10-14 år) og 800m (15 år og eldre). Samme kveld er det også klubbmesterskap i stille lengde og stille høyde. Påmeldingen via min idrett.

Grane Games 2018

Flotte resultater på Grane Games i helgen.

Klubb-TV

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Sørild Friidrettsklubb

Besøk våre lagsider

Sponsor Enkeltutøvere

Sponsor Enkeltutøvere - Allianse Regnskap

Oppslagstavle

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift